Visie en doel van netgescheiden.nl

  • 312 Views
  • Reacties uitgeschakeld voor Visie en doel van netgescheiden.nl

Visie

netgescheiden.nl is ontstaan vanuit het oogpunt dat we als mens door samen te werken veel problemen kunnen overwinnen. De sociale samenhang zorgt voor flexibiliteit in denkwijze, geeft aandacht, en steun. De bedoeling van netgescheiden.nl is dan ook niet om te denken in onmogelijkheden maar om met elkaar te zoeken naar de mogelijkheden die het leven, en dagelijks bestaan ons biedt. netgescheiden.nl biedt u de mogelijkheid om vanuit een rustig, vertrouwde, maar ook enigszins anonieme omgeving weer verder op weg te kunnen.

De oprichter

Zelf een kind van gescheiden ouders.

Na een samen zijn van 30 jaar, waarvan 23 jaar getrouwd, ben ik in 2011 gaan scheiden.

In mijn leven ben ik werkzaam geweest op verschillende werkgebieden, van administratief, en commercieel tot ik uiteindelijk terecht kwam in de medische hulpverlening. 

Vanuit deze werkomgeving, kennissen en vriendenkring heb ik veel scheidingsverhalen aangehoord. Van scheiden in goede overeenstemming tot aan slepende scheidingen van ettelijke jaren. Verdriet was er altijd in meer of mindere maten.

Ik merkte ook dat vanuit het oogpunt van pijn, wraak, verdriet, en woede er vaak werd en wordt vastgehouden aan onmogelijke scheidingsconstructies, of eisen. Of dat nu over financiën, materialen of helaas over kinderen gaat. 

Door mijn interesse in de mens ben ik sociologie gaan studeren op hbo niveau, helaas is door mijn  scheiding deze opleiding niet vervolgt. Het heeft me echter doen beseffen dat de mens elkaar nodig heeft, zeker in moeilijke tijden. Het samenwerken maakt ons sterk. We staan er immers dan niet alleen voor. Het idee om een community site te starten was dan ook snel geboren. Vooralsnog bied netgescheiden u een informatieve site welke wij ter zijner tijd willen uitbreiden tot een community site. 

Wat is het uiteindelijke doel van de site, en voor wie is het bestemd?

De doelgroep die we uiteindelijk willen bereiken zijn mensen die steun zoeken en een luisterend oor nodig hebben. Die door adviezen, en ervaringen van anderen weer verder kunnen. Voor mensen die een klankbord missen wanneer het gaat om problemen omtrent opvoeding, gevoelens, materiële zaken, enz. Voor mensen die graag één buddy zoeken of juist meerdere. Of zelfs weer toe zijn aan een nieuwe relatie, in welke vorm dan ook. 

Naast de steun van elkaar willen we met netgescheiden.nl de leden zoveel mogelijk te informeren over scheidingszaken, de woningmarkt en eventueel andere zaken gerelateerd aan de problematiek rondom scheiden.

Wij wensen u veel ondersteuning, voldoening en plezier op “netgescheiden.nl

 

Netgescheiden.nl is tot stand gekomen door ondersteuning van:

ICT: Diesse.nl

Logo ontwerp, grafische lay-out en huisstijl:Miks grafische vormgeving.                      

Coachingsbureau: Boscoaching.nl 

Internetondernemer: Jan Pons.

Waar ga ik wonen na mijn scheiding?

  • 341 Views